Onze warmtepomp

In 1 minuut geregeld!

De hybridewarmtepomp

Een hybride verwarmingssysteem combineert een warmtepomp met een cv-ketel. In deze opstelling verzorgt de cv-ketel nog steeds het warme water voor bijvoorbeeld douche en kraan, en komt de ketel alleen in actie als de buitentemperatuur te laag is om efficiënt met de warmtepomp te verwarmen. Dit betekent dat de cv-ketel alleen bijspringt wanneer het rendabeler is om met gas te verwarmen.

Met een hybride systeem kun je je gasverbruik met tot wel 81% verminderen. Het is de meest kosteneffectieve optie van alle warmtepompen en kan aanzienlijke besparingen opleveren, zelfs in oudere woningen, zonder dat je comfort inboet. Let wel, je blijft afhankelijk van een gasaansluiting voor de ketel.

Plus- en minpunten hybridewarmtepomp?

Verschillende warmtepomp systemen

Elke soort warmtepomp heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor verschillende situaties en behoeften. Bij het kiezen van een warmtepompsysteem is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals het type woning, de beschikbare ruimte en de klimaatcondities om de meest efficiënte en kosteneffectieve optie voor jouw situatie te vinden.

Benieuwd naar de prijs?

Wil je meer informatie?

Klanten zijn blij met Warmtepompnederland

En wij ook met onze klanten.

google

Vakmensen, vriendelijk en houden rekening met jouw wensen. De airco werkt perfect komende winter kunnen we de warmte uittesten. Ik ga ervan uit dat dat ook in orde zal zijn.

Roos Hobé juli 29, 2024
google

Wat goed dat jullie nog in de bouwvak langs konden komen om een airco te installeren. Wij zijn erg tevreden over de service die jullie hebben verleend! Netjes achtergelaten, petje af. Groetjes uit Utrecht

Deniz Kalender juli 28, 2024
google

Super vriendelijk, communiceren goed en houden rekening met je wensen. We zijn erg blij met onze airco en de plaatsing er van! Voor een eventuele warmtepomp in de toekomst komen we zeker bij jullie terug 🙂

Jur B juni 29, 2024

De all-electric ready warmtepomp

Met een all-electric ready warmtepomp start je met een hybride systeem, maar het ontwerp is al voorbereid voor een toekomstige overstap naar volledig gasvrij verwarmen. Bij deze installatie wordt een warmtepomp met een groter vermogen geplaatst, zodat je uiteindelijk kunt overstappen naar een volledig elektrische verwarming zonder extra aanpassingen.

Wanneer je besluit om helemaal van het gas af te stappen, bepaal je zelf. Je hebt de mogelijkheid om eerst te investeren in verbeteringen aan de isolatie en het verwarmingssysteem van je woning. Zodra je klaar bent voor de overstap, installeren we een boilervat voor je warmwaterbehoefte, zoals voor douche en kraan.

Plus- en minpunten
all-electric ready warmtepomp?

Benieuwd naar de prijs?

Wil je meer informatie?

Hoog temperatuur warmtepomp

Een hoog temperatuur warmtepomp is een innovatief verwarmingssysteem dat warmte uit de omgeving, zoals lucht, water of de bodem, opneemt en deze omzet in warmte met hogere temperaturen. Dit maakt het systeem uitermate geschikt voor situaties waar hogere watertemperaturen nodig zijn, zoals bij traditionele radiatoren en oudere verwarmingsinstallaties.

Dankzij de nieuwste technologieën kan een hoog temperatuur warmtepomp duurzame energiebronnen effectief gebruiken, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde uitstoot van CO2. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor zowel nieuwe als bestaande woningen die streven naar een energiezuinige en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing.

Pluspunten Hoog temperatuur warmtepomp?

Benieuwd naar de prijs?

Wil je meer informatie?

Een doelgericht en persoonlijk traject

We zorgen ervoor dat alles helder is en dat jouw installatie zonder problemen verloopt.

Offerte aanvragen - Warmtepompnederland.nl

Stap 1:

Offerte aanvraag

De weg naar een airco of warmtepomp begint met het aanvragen van een persoonlijke offerte.

Stap 2:

Adviesgesprek

We bespreken jouw situatie en jij bepaald of je akkoord gaat met de offerte.

Installatie - Warmtepompnederland.nl

Stap 3:

Installatie

We installeren het nieuwe systeem en brengen het in gebruik.

Afronding - Warmtepompnederland.nl

Stap 4:

Afronding

We optimaliseren het systeem zodat je het maximale rendement uit je nieuwe airco of  warmtepomp haalt.

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is een systeem dat een warmtepomp combineert met een traditionele cv-ketel. Het warmtepompgedeelte verzorgt de verwarming van je woning en het warme water wanneer de buitentemperaturen gunstig zijn, terwijl de cv-ketel alleen bijspringt als het nodig is, bijvoorbeeld bij extreem koude temperaturen. Dit zorgt voor aanzienlijke besparingen op je gasverbruik en een efficiënter verwarmingssysteem, zonder in te boeten op comfort. Het is een kosteneffectieve oplossing die geschikt is voor veel woningen, inclusief oudere modellen.

All electric warmtepomp

Een all-electric ready warmtepomp is een verwarmingssysteem dat volledig elektrisch werkt en klaar is voor toekomstig gebruik zonder gas. Het systeem gebruikt elektriciteit om zowel te verwarmen als te koelen, en kan ook de warmwaterbehoefte dekken, afhankelijk van het model. Deze warmtepomp is ideaal voor woningen die geen gasaansluiting hebben of willen vermijden. Het biedt een duurzame en energiezuinige oplossing, perfect voor het verminderen van je CO2-uitstoot en het aanpassen aan een energievoorziening zonder fossiele brandstoffen.

Hoog temperatuur warmtepomp

Een hoog temperatuur warmtepomp is een geavanceerd verwarmingssysteem dat efficiënt warmte onttrekt uit de omgeving, zoals lucht, water of de grond, en deze omzet in hoge temperatuurwarmte. Dit type warmtepomp is bijzonder geschikt voor toepassingen waar hogere watertemperaturen vereist zijn, zoals bij traditionele radiatoren en oudere verwarmingssystemen. Door gebruik te maken van moderne technologieën kan een hoog temperatuur warmtepomp duurzame energiebronnen benutten, wat bijdraagt aan lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot. Dit maakt het een ideale oplossing voor zowel nieuwe als bestaande woningen die op zoek zijn naar een energiezuinige en milieuvriendelijke verwarmingsoptie.

Whatsapp whatsapp