Warmtepomp Nederland

Airconditioning

Airconditionings bij Warmtepomp Nederland

Warmtepomp Nederland is dé specialist in het installeren en onderhouden van airconditionings. Of je nu een airco zoekt voor je woonkamer, slaapkamer, kantoorruimte aan huis, of voor een grotere bedrijfsruimte, alles is mogelijk. Door een airconditioning aan te schaffen ben je verzekerd van een fijne binnentemperatuur tijdens de warme zomermaanden. Vanaf nu dus geen klamme nachten en slaaptekorten meer. Tegenwoordig zijn er zelfs airconditionings verkrijgbaar waarmee je niet alleen je kunt koelen, maar je kunt met sommige airco’s ook verwarmen. Hierdoor heb je dus eigenlijk zowel een airco als een warmtepomp in één. Met een airconditioning waarmee je ook kunt verwarmen, kun je namelijk heel wat besparen op je gasrekening. Zo’n airco maakt namelijk geen gebruik van gas.

Airconditionings zijn aan de dag van vandaag interessant voor zowel particulieren als voor bedrijven. De airco’s van tegenwoordig zijn namelijk zeer energiezuinig.

De vraag naar airconditionings is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Dit komt omdat het tegenwoordig tijdens de warme zomermaanden behoorlijk warm kan worden buiten waardoor ook de temperatuur in huis op kan lopen. Daarnaast is ook de manier van het bouwen van airconditioningsystemen veranderd, waardoor het voor zowel particulieren als voor bedrijven aantrekkelijker is geworden om zo’n systeem te laten installeren.

Mobiele airconditioning

Het is niet noodzakelijk om een heel systeem aan te laten leggen wanneer je over een gekoelde slaapkamer wilt beschikken. Je kunt namelijk ook kiezen voor mobiele airconditioning. Zo’n mobiele airco is een apparaat dat je in een ruimte in je woning neerzet. De warme lucht wordt via een slang naar buiten afgevoerd. Het nadeel van zo’n airco is dat deze veel lawaai maakt. Ook heb je te maken met beperkte plaatsingsruimte en zo’n airco neemt vaak onnodig veel ruimte in beslag. Wanneer je dus wilt investeren in een goede airconditioning is het raadzaam om te investeren in split airconditioning. 

Split airconditioning

Split airconditioning is voorzien van zowel een binnen- als een buitenunit. Zo’n aircosysteem moet altijd geïnstalleerd worden door een gecertificeerde installateur. Wanneer je dit laat doen door Warmtepomp Nederland ben je verzekerd van zo’n installateur. Je kunt kiezen uit een enkele split airco, of uit een multi split airco. Wanneer je kiest voor een multi split systeem heb je 1 buitenunit en je kun je kiezen uit meerdere binnenunits. Hierdoor kunnen er meerdere ruimtes door hetzelfde systeem gekoeld worden. De mogelijkheden met betrekking tot split airconditioning zijn zeer divers. Zo kun je bij sommige systemen zelfs de kleur van de binnenunits kiezen. Dit maakt dat een split airconditioning geschikt is voor ieder soort interieur.

Airconditioning met warmtepomp functie

Tegenwoordig kan een airco niet alleen maar koelen. Er zijn namelijk ook systemen verkrijgbaar die naast koelen ook kunnen verwarmen. Deze airconditionings zijn namelijk voorzien van een warmtepomp. Zo kun je het systeem tijdens de zomermaanden gebruiken om je woning te koelen, en kun je ‘m tijdens de wintermaanden gebruiken om je woning te verwarmen. Het voordeel van een airconditioning met warmtepomp functie is dat je hiermee aanzienlijk kunt besparen op je gaskosten. De gasprijzen zijn de afgelopen tijd enorm gestegen waardoor het slim is om hier zo min mogelijk gebruik van te maken. Investeren in een airconditioning met warmtepomp functie is dus een duurzame investering.

Een watergekoeld systeem

Soms is het niet mogelijk om een buitenunit te installeren. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een appartement. Toch is het dan mogelijk om een airconditioningsysteem te laten installeren. Er zijn namelijk ook watergekoelde systemen waarbij de warmte niet wordt afgevoerd naar buiten, maar wordt afgevoerd naar het leidingwater. Echter gebruikt zo’n systeem niet alleen elektriciteit, maar ook water. Het is wel belangrijk om hier rekening mee te houden aangezien je waterkosten hierdoor kunnen stijgen.

Interesse?

Heb je interesse in een airco voor je woning of bedrijfspand, of wil je weten welk systeem voor jouw situatie het beste is? Neem dan contact met ons op. Je kunt dit doen door telefonisch contact met ons op te nemen via het nummer: 0859029313. Ook kun je een mailtje sturen naar: info@warmtepompnederland.nl. We zijn je graag van dienst!

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Airconditioning in Utrecht

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Airconditioning in Nieuwegein

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Airconditioning in Maarssen

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Airconditioning in Woerden

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Airconditioning in Culemborg

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Airconditioning in Amersfoort