Warmtepomp Nederland

Airconditioning

  • 1 Jaar installatiegarantie
  • Installatie binnen 1 maand
  • Hulp bij subsidies!

Wil jij weten wat een airconditioning kost?

Of een warmtepomp, of wat het voor jou kan betekenen? Neem direct contact op!

Airconditionings bij Warmtepomp Nederland

Warmtepomp Nederland is dé specialist in het installeren en onderhouden van airconditionings. Of je nu een airco zoekt voor je woonkamer, slaapkamer, kantoorruimte aan huis, of voor een grotere bedrijfsruimte, alles is mogelijk. Door een airconditioning aan te schaffen ben je verzekerd van een fijne binnentemperatuur tijdens de warme zomermaanden. Vanaf nu dus geen klamme nachten en slaaptekorten meer. Tegenwoordig zijn er zelfs airconditionings verkrijgbaar waarmee je niet alleen je kunt koelen, maar je kunt met sommige airco’s ook verwarmen. Hierdoor heb je dus eigenlijk zowel een airco als een warmtepomp in één. Met een airconditioning waarmee je ook kunt verwarmen, kun je namelijk heel wat besparen op je gasrekening. Zo’n airco maakt namelijk geen gebruik van gas.

Airconditionings zijn aan de dag van vandaag interessant voor zowel particulieren als voor bedrijven. De airco’s van tegenwoordig zijn namelijk zeer energiezuinig.

De vraag naar airconditionings is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Dit komt omdat het tegenwoordig tijdens de warme zomermaanden behoorlijk warm kan worden buiten waardoor ook de temperatuur in huis op kan lopen. Daarnaast is ook de manier van het bouwen van airconditioningsystemen veranderd, waardoor het voor zowel particulieren als voor bedrijven aantrekkelijker is geworden om zo’n systeem te laten installeren.

Mobiele airconditioning

Het is niet noodzakelijk om een heel systeem aan te laten leggen wanneer je over een gekoelde slaapkamer wilt beschikken. Je kunt namelijk ook kiezen voor mobiele airconditioning. Zo’n mobiele airco is een apparaat dat je in een ruimte in je woning neerzet. De warme lucht wordt via een slang naar buiten afgevoerd. Het nadeel van zo’n airco is dat deze veel lawaai maakt. Ook heb je te maken met beperkte plaatsingsruimte en zo’n airco neemt vaak onnodig veel ruimte in beslag. Wanneer je dus wilt investeren in een goede airconditioning is het raadzaam om te investeren in split airconditioning. 

Split airconditioning

Split airconditioning is voorzien van zowel een binnen- als een buitenunit. Zo’n aircosysteem moet altijd geïnstalleerd worden door een gecertificeerde installateur. Wanneer je dit laat doen door Warmtepomp Nederland ben je verzekerd van zo’n installateur. Je kunt kiezen uit een enkele split airco, of uit een multi split airco. Wanneer je kiest voor een multi split systeem heb je 1 buitenunit en je kun je kiezen uit meerdere binnenunits. Hierdoor kunnen er meerdere ruimtes door hetzelfde systeem gekoeld worden. De mogelijkheden met betrekking tot split airconditioning zijn zeer divers. Zo kun je bij sommige systemen zelfs de kleur van de binnenunits kiezen. Dit maakt dat een split airconditioning geschikt is voor ieder soort interieur.

K TanK Tan
17:10 07 Jun 24
Top geregeld mannen! Goed en snelle service! Tot de volgende airco! Groetjes uit Utrecht!
Fanny LFanny L
14:49 26 May 24
Vriendelijke heren die netjes van begin tot eind hebben gewerkt. Bij ons zijn er 3 airco's geïnstalleerd. Fijn dat ze alles duidelijk onderbouwen en snel konden installeren. Zeker een aanrader!
Kristy WillemstijnKristy Willemstijn
07:19 24 May 24
Gisteren onze airco’s laten plaatsen. Super vriendelijk allemaal en alles werkt goed. We hebben goede uitleg gekregen hoe de airco’s werken. Conclusie: top service, echt een aanrader.
Shanna van der WaterShanna van der Water
14:14 17 May 24
Vorige week is Oktay langs geweest en vandaag heeft hij met zijn collega een airco geplaatst. We zijn super tevreden over de communicatie. Ze reageren snel (ook in de avonden via whatsapp en voor een belletje) en zijn ontzettend vriendelijk. De airco is ook volgens verwachtingen geplaatst op zolder. En de mannen hebben ook alles netjes achtergelaten. We bevelen Warmtepomp zeker aan!
MartyMarty
12:08 15 May 24
Contact was fijn via whatsapp. Afspraak snel gemaakt. Airco hangt perfect en kreeg duidelijke uitleg! Ik zou deze partij adviseren aan andere mensen.
isabelle van der Lintisabelle van der Lint
12:04 15 May 24
top service! Hij heeft veel verstand van zijn werk en doet het met plezier. Goed mee gedacht met de opties qua ophangen van de airco.
RobRob
18:48 15 Apr 24
Vanaf de eerste kennismaking al een heel positieve indruk van Oktay. Hij weet waar hij het over heeft en op basis van jouw wensen weet hij dit te vertalen naar een perfecte oplossing. Achteraf hoorden we dat hij ook bij de buren een plaatsing gedaan had en ook die waren enorm positief over de dienstverlening.Ons hele huis is nu voorzien van klimatisering en we zijn er enorm blij mee. 4 binnenunits op één buitenunit die ook nog eens fluisterstil is, echt vakwerk! Koelen en verwarmen kan beide dus de dure gasrekening kan de deur uit :-)Wij bevelen Oktay en Warmtepomp Nederland dan ook van harte aan.
reinaas RDRreinaas RDR
13:58 10 Apr 24
Dank voor de snelle service!
Fuat FidanciFuat Fidanci
21:29 05 Apr 24
Deskundige heren goed meegedacht vooraf zowel maatwerk voor het huis als efficiënt voor de portemonnee! Zeker aanbevolen.
Huseyin InanHuseyin Inan
21:27 05 Apr 24
Top service ! Mijn nieuwe woning in Zeist voorzien van 3 airco’s. Thanks
Tony117 MTony117 M
19:01 31 Mar 24
Wij hadden een service beurt nodig voor onze airco’s fijn dat het op het korte termijn kon worden geregeld
Hilmi GökerHilmi Göker
14:30 31 Mar 24
Wij zijn voorzien van zonnepanelen en een hybride warmtepomp installatie. Wat erg fijn dat de lijntjes kort zijn binnen het bedrijf en dat zij snel kunnen starten! Aanrader
ilayda zaleilayda zale
14:23 31 Mar 24
Bedankt voor de snelle installatie! Ik zal iedereen aanbevelen om met dit bedrijf te werken. Het was heel fijn dat ze na het werk alles schoonmaakten.Bedankt jongens!
cihat isiklicihat isikli
16:55 30 Mar 24
Airco installatie laten plaatsen zeer vakkundig personeel. Had ook nog een storing in andere airco dit is ook direct opgelost. Ik weet waar ik moet zijn voortaan voor mijn airco werk ! Super bedankt !
Koedijk BouwKoedijk Bouw
10:08 28 Mar 24
Via Google zijn we bij Warmtepomp Nederland terechtgekomen voor het plaatsen van airco’s bij ons op kantoor. Binnen enkele dagen zijn ze langs geweest voor advies op maat en een offerte.We waren snel overtuigd en binnen enkele weken stond Warmtepomp Nederland bij ons op de stoep om 6 airco’s te plaatsen. Dit verliep netjes en soepel, en er is tijd genomen om het systeem grondig uit te leggen.We zijn erg tevreden met Warmtepomp Nederland en het geleverde systeem.
Wenfeng ZhangWenfeng Zhang
20:53 26 Mar 24
Werk. Goed gedaan.Groetjes
Ugur YalvacUgur Yalvac
14:06 23 Mar 24
Zeer zeker aan te raden. Heb airco laten plaatsen boven en beneden werkt op en top. zeer vriendelijk en schoon netjes gaan ze te werk. Dankjewel voor service.
Esther HokkenEsther Hokken
19:26 18 Mar 24
Warmtepomp Nederland heeft goed met ons meegedacht en op korte termijn een warmtepomp geïnstalleerd. Het team is zeer vriendelijk en heeft hard en netjes gewerkt.
ahmet sarikayaahmet sarikaya
17:35 16 Mar 24
Wij hebben onze zaak voorzien van een airconditioning. Wat fijn dat Warmtepomp Nederland snel kon schakelen en vakkundig advies voor af heeft gegeven. Ook erg fijn dat zij geen rommel achter laten. Aanrader!
Karacoban TeuntjeKaracoban Teuntje
15:13 15 Mar 24
Dankzij warmtepomp Nederland, genieten we nu van een comfortabel en energiezuinig huis.
Hüseyin YıldırımHüseyin Yıldırım
20:09 13 Mar 24
We zijn ontzettend blij met de warmtepompinstallatie die Warmtepomp Nederland voor ons heeft verzorgd. De installatie verliep vlekkeloos en het team werkte erg netjes en schoon. Ons huis is nu heerlijk warm en we besparen ook nog eens op onze energierekening. Een echte aanrader!
Tuqba TekelenTuqba Tekelen
18:57 09 Mar 24
Ayşe ÖzdemirAyşe Özdemir
20:02 08 Mar 24
Topservice!!!
Raymond AbdoelRaymond Abdoel
14:26 08 Mar 24
Dank voor de snelle installatie die op de kantoor van ons is geplaatst. Erg netjes en beleefd . Aanrader!
Mathew De VriesMathew De Vries
11:38 08 Mar 24
Top monteurs. Vriendelijk en enthousiast. Vakmannen.
Mehmet TanriverdiMehmet Tanriverdi
06:33 08 Mar 24
Meryem El ajjouriMeryem El ajjouri
20:26 07 Mar 24
Warmtepomp Nederland heeft fantastisch werk geleverd met de installatie van onze warmtepomp. Het team was zeer bekwaam en vriendelijk, en de installatie verliep zeer vlot. We zijn zeer tevreden met het resultaat en zouden het bedrijf zeker aanbevelen.
RRRowwRRRoww
20:26 06 Mar 24
Levert super werk af , vriendelijk en behulpzaam een echte aanrader voor iedereen die de overweging neemt om een warmtepomp oid aan te schaffen.
Osman EkinciOsman Ekinci
12:54 05 Mar 24
Deskundig advies en proffesionele installateurs die heel netjes werken! Wij zijn er superblij mee! Bedankt
E EkinE Ekin
16:09 03 Mar 24
We zijn zeer tevreden met de warmtepompinstallatie door Warmtepomp Nederland. Het team was zeer professioneel en efficiënt, en de installatie verliep zeer vlot. Ons huis is nu comfortabel warm en we zijn erg blij met het resultaat. Bedankt, Warmtepomp Nederland!
js_loader

Airconditioning met warmtepomp functie

Tegenwoordig kan een airco niet alleen maar koelen. Er zijn namelijk ook systemen verkrijgbaar die naast koelen ook kunnen verwarmen. Deze airconditionings zijn namelijk voorzien van een warmtepomp. Zo kun je het systeem tijdens de zomermaanden gebruiken om je woning te koelen, en kun je ‘m tijdens de wintermaanden gebruiken om je woning te verwarmen. Het voordeel van een airconditioning met warmtepomp functie is dat je hiermee aanzienlijk kunt besparen op je gaskosten. De gasprijzen zijn de afgelopen tijd enorm gestegen waardoor het slim is om hier zo min mogelijk gebruik van te maken. Investeren in een airconditioning met warmtepomp functie is dus een duurzame investering.

Een watergekoeld systeem

Soms is het niet mogelijk om een buitenunit te installeren. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een appartement. Toch is het dan mogelijk om een airconditioningsysteem te laten installeren. Er zijn namelijk ook watergekoelde systemen waarbij de warmte niet wordt afgevoerd naar buiten, maar wordt afgevoerd naar het leidingwater. Echter gebruikt zo’n systeem niet alleen elektriciteit, maar ook water. Het is wel belangrijk om hier rekening mee te houden aangezien je waterkosten hierdoor kunnen stijgen.

Interesse?

Heb je interesse in een airco voor je woning of bedrijfspand, of wil je weten welk systeem voor jouw situatie het beste is? Neem dan contact met ons op. Je kunt dit doen door telefonisch contact met ons op te nemen via het nummer: 0859029313. Ook kun je een mailtje sturen naar: info@warmtepompnederland.nl. We zijn je graag van dienst!

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Airconditioning in Utrecht

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Airconditioning in Nieuwegein

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Airconditioning in Maarssen

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Airconditioning in Woerden

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Airconditioning in Culemborg

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Airconditioning in Amersfoort