Warmtepomp Nederland

Onderhoud

  • 1 Jaar installatiegarantie
  • Installatie binnen 1 maand
  • Hulp bij subsidies!

Service & Onderhoud

Bij Warmtepomp Nederland ben je aan het juiste adres wanneer je interesse hebt in het installeren van een warmtepomp. Naast de installatie kunne wij ook het onderhoud van de pomp verzorgen. Hierdoor ben je verzekerd van een goed functionerende pomp met een lange levensduur zodat je altijd optimaal kunt genieten van een warme douche of een compleet verwarmde woning. Naast dat wij gespecialiseerd zijn in warmtepomp, zijn we je ook graag van dienst met betrekking tot de volgende diensten:

  • CV- werkzaamheden
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • De installatie van airconditionings
  • De installatie van zonnepanelen
  • Overige service en onderhoudswerkzaamheden die betrekking hebben op eerder genoemde diensten.

Wanneer je jouw huidige woning wilt verduurzamen is het mogelijk om hierbij gebruik te maken van de verschillende subsidiemogelijkheden. Wanneer je een warmtepomp wilt laten installeren is het mogelijk om hier subsidie voor te krijgen. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden. Van welk soort subsidie jij gebruik kunt maken, is onder andere afhankelijk van het type warmtepomp wat je laat installeren.

Ook met betrekking tot duurzame energie zijn er subsidiemogelijkheden. Voor het aanschaffen van zonnepanelen kon je tot voorheen subsidie krijgen. Echter is deze subsidie afgeschaft. Wel is het mogelijk om gebruik te maken van een financiële regeling. Zo is er een regeling voor de aankoop en installatie van zonnepanelen en er zijn regelingen voor zelf geproduceerde stroom. Op de website van de rijksoverheid kun je precies zijn waarvoor en wanneer je gebruik kunt maken van een subsidie of van een andere financiële regeling.

Interesse?

Heb je interesse in een airco voor je woning of bedrijfspand, of wil je weten welk systeem voor jouw situatie het beste is? Neem dan contact met ons op. Je kunt dit doen door telefonisch contact met ons op te nemen via het nummer: 085 902 9313. Ook kun je een mailtje sturen naar: info@warmtepompnederland.nl. We zijn je graag van dienst!

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Onderhoud in Utrecht

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Onderhoud in Nieuwegein

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Onderhoud in Maarssen

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Onderhoud in Woerden

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Onderhoud in Culemborg

Warmtepomp Nederland

Installatie voor Onderhoud in Amersfoort