Daikin Emura

Daikin Emura

Ontdek de Daikin Emura: Stijlvol Ontwerp en Geavanceerde Technologie

Als het gaat om klimaatbeheersing, is Daikin een naam die synoniem staat voor innovatie en kwaliteit. Met hun Emura-wandmodel hebben ze een apparaat gecreëerd dat niet alleen indruk maakt met zijn minimalistische design, maar ook met zijn geavanceerde technologie en energiezuinigheid.

Stijlvol Design voor Europa

Wat de Daikin Emura echt onderscheidt, is het feit dat het is ontworpen ‘in Europa, voor Europa’. Dit betekent dat het voldoet aan de specifieke behoeften en normen van Europese klanten. Het matte kristalwitte, zilveren en zwarte ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur.

Fluisterstille Werking

Niemand houdt van een luidruchtige airconditioner die de rust verstoort. Met de Daikin Emura kunt u genieten van fluisterstille werking, met geluidsniveaus verlaagd tot slechts 19 dB(A). Dit zorgt voor een comfortabele en rustige omgeving, zelfs tijdens het gebruik van de airconditioner.

Geavanceerde Technologie

De Daikin Emura zit boordevol geavanceerde functies die zorgen voor een optimale klimaatbeheersing en energie-efficiëntie. Met een 2-zonebewegingssensor kan het systeem de luchtstroom automatisch aanpassen aan de aanwezigheid van mensen, waardoor energie wordt bespaard en tocht wordt voorkomen.

Beter voor het Milieu

Naast het bieden van comfort voor gebruikers, is de Daikin Emura ook vriendelijk voor het milieu. Met een seizoensrendement tot A+++ en de mogelijkheid om allergenen en nare geurtjes af te breken, draagt het bij aan een schonere en gezondere binnenomgeving.

Handige Bediening

Met de bijgeleverde WLAN-adapter en de Onecta app kunt u de Daikin Emura bedienen vanaf elke locatie met uw smartphone of tablet. Bovendien kunt u met spraakbediening via Amazon Alexa en Google Assistant de belangrijkste functies eenvoudig instellen.

Specificaties

  • Afmetingen Unit HxBxD: 305x900x212 mm
  • Gewicht Unit: 12 kg
  • Kleur Unit: Mat Kristal Wit, Zilver, Zwart
  • Ventilator – Luchthoeveelheid Koelen: 276/360/516/708 m³/h
  • Ventilator – Luchthoeveelheid Verwarmen: 276/384/540/702 m³/h
  • Geluidsdrukniveau Koelen: 19/25/41 dB(A)
  • Geluidsdrukniveau Verwarmen: 19/25/41 dB(A)

Kortom, de Daikin Emura biedt een perfecte combinatie van elegant design, geavanceerde technologie en milieuvriendelijkheid. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige airconditioner die voldoet aan de hoogste normen van comfort en efficiëntie.

Meerdere unit’s op 1 buitenunit

Daikin Emura Brochure

N

Loodgieterswerk

N

CV werkzaamheden

N
Warmtepomp installaties
N
Airconditioning installaties
N
Zonnepanelen
N
Service en onderhoud

Telefoonnummer

0859029313

w

Email

info@warmtepompnederland.nl