Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries

Ontdek de Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS Wandmodel Airconditioner: Efficiëntie, Comfort en Stijl

Of het nu gaat om een slaapkamer, werkkamer of woonkamer, de SRK-ZS wandmodel airconditioner biedt de perfecte oplossing voor kleine ruimten. Met een combinatie van strak Europees design, geavanceerde technologie en gebruiksgemak, biedt deze airconditioner een optimale koel- en verwarmingservaring.

Stijlvol Design en Kleurvariaties

Het strakke en eigentijdse ontwerp van de SRK-ZS wandmodel airconditioner voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte. Met drie beschikbare kleurvariaties – RAL9003 wit, titanium en een wit/zwart contrast – kunt u de airconditioner aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en interieur.

Efficiëntie en Comfort

Met een hoog seizoensrendement en een lager geluidsniveau dan andere merken, biedt de SRK-ZS airconditioner efficiëntie zonder in te leveren op comfort. De geprogrammeerde bediening, 3-D Auto functie en aanpasbaar LED-display zorgen voor een ideale temperatuur en een aangename omgeving, ongeacht de omstandigheden.

Gemakkelijke Bediening

Dankzij de optionele WiFi-module kunt u de SRK-ZS airconditioner eenvoudig op afstand bedienen via uw smartphone of tablet. Of u nu onderweg bent of thuis, u heeft altijd de controle over uw binnenklimaat. Bovendien wordt de airconditioner standaard geleverd met een draadloze infrarood afstandsbediening, waarmee u de instellingen gemakkelijk kunt aanpassen.

Energiezuinigheid en Milieuvriendelijkheid

Met eco-modusinstellingen en een weektimer kunt u energie besparen en uw energieverbruik optimaliseren. Bovendien is de SRK-ZS airconditioner energie-efficiënt en milieuvriendelijk, met een A+++ energielabel en een laag jaarlijks energieverbruik.

Specificaties

  • Koel capaciteit (kW): 2,0 (0,9~2,9)
  • Verwarmingscapaciteit (kW): 2,7 (0,9~4,3)
  • Geluidsdruk (dB): 19/22/25/34
  • Afmetingen binnendeel (HxBxD) (mm): 290x870x230
  • Afmetingen buitendeel (HxBxD) (mm): 542×780(+62)x290

Kortom, de SRK-ZS wandmodel airconditioner biedt niet alleen efficiëntie en comfort, maar ook stijl en gebruiksgemak. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige airconditioner voor kleine ruimten.

Brochure SRK-ZS

N

Loodgieterswerk

N

CV werkzaamheden

N
Warmtepomp installaties
N
Airconditioning installaties
N
Zonnepanelen
N
Service en onderhoud

Telefoonnummer

0859029313

w

Email

info@warmtepompnederland.nl