Ontdek de Voordelen van de Intergas Xtend 5kW Hybride Warmtepomp – Geleverd door Warmtepomp Nederland

Ontdek de Voordelen van de Intergas Xtend 5kW Hybride Warmtepomp – Geleverd door Warmtepomp Nederland

Beschrijving:
Bespaar tot wel 80% op je gasverbruik met de Intergas Xtend 5kW hybride warmtepomp, de eerste volledig door Intergas ontwikkelde hybride warmtepomp. Deze innovatieve oplossing werkt samen met je bestaande cv-ketel om warm water te leveren voor je badkamer en keuken. Door te kiezen voor de Intergas Xtend kom je in aanmerking voor de ISDE-subsidie van ruim €2.400,-!

Werking van de Xtend Hybride Warmtepomp:
Deze lucht/water warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht en zet deze om in warmte om je huis te verwarmen. Wanneer de buitenlucht te koud is, springt de cv-ketel bij om je huis comfortabel te houden. Zo bespaar je tot wel 80% op je gasverbruik. De Hybrid Heatpump Control Unit zorgt ervoor dat het systeem op het ideale moment schakelt, en je kunt zelf kiezen voor de meest duurzame of economische instelling.

Plaatsing van de Intergas Xtend:
Met de Intergas Xtend hybride warmtepomp heb je veel flexibiliteit in plaatsing. De leidingen tussen de buitenunit en binnenunit mogen maximaal 25 meter lang zijn, waardoor je de opstelling naar wens kunt plaatsen. De geluidsdruk van de Intergas Xtend op 5 meter afstand is slechts 36 dB, waardoor deze ook geschikt is voor plaatsing in verschillende buitenomgevingen.

Stroomverbruik van de Hybride Warmtepomp:
Het stroomverbruik van de Intergas Xtend hybride warmtepomp varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de hoeveelheid bespaard gas en de COP (4,5). In onze blog lees je meer over het stroomverbruik en hoe je dit kunt berekenen voor jouw situatie.

Offerte en Installatie:
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de installatie van de Intergas Xtend hybride warmtepomp bij Warmtepomp Nederland. Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor een veilige en professionele installatie, zodat je kunt genieten van optimaal comfort in je woning.

Subsidie:
Met de Intergas Xtend hybride warmtepomp kom je in aanmerking voor de ISDE-subsidie van ruim €2.400,-. Gebruik hiervoor de meldcode KA22154 en vraag de subsidie aan via rvo.nl. Voor meer informatie over deze subsidie en andere vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. INTERGAS-brochure-XTEND-def

N

Loodgieterswerk

N

CV werkzaamheden

N
Warmtepomp installaties
N
Airconditioning installaties
N
Zonnepanelen
N
Service en onderhoud

Telefoonnummer

0859029313

w

Email

info@warmtepompnederland.nl